1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Blank link created when selecting an existing Page

Blank link created when selecting an existing Page

2 posts, 0 answered
  1. Samir Vaidya
    Samir Vaidya avatar
    261 posts
    Registered:
    05 Feb 2005
    06 Sep 2011
    Link to this post
    I am using Sitefinity v. 4.2 and I am experiencing an issue while adding hyperlinks inside of a content block.

    When I add a hyperlink in my content block and select the option "Select an existing page from this site", after selecting the existing page in my site, my hyperlink text ends up blank!!

    The only way I have been able to remedy this issue is by manually modifying the HTML!

    I have attached screenshots for your review.
  2. Stanislav Velikov
    Stanislav Velikov avatar
    1113 posts
    Registered:
    18 Aug 2017
    08 Sep 2011
    Link to this post
    Hi Samir,

    Excuse me if i have misunderstood something. When testing the scenario described the link is added as it should with href and sfref properly populated.
    <a title="some" href="/page" sfref="[pages]a312007f-881a-4163-9b88-1c66bf741bff">page</a>
    Can you share with me the html output when you add a link to an existing page?

    Regards,
    Stanislav Velikov
    the Telerik team

    Thank you for being the most amazing .NET community! Your unfailing support is what helps us charge forward! We'd appreciate your vote for Telerik in this year's DevProConnections Awards. We are competing in mind-blowing 20 categories and every vote counts! VOTE for Telerik NOW >>

2 posts, 0 answered