+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Bug when using Forms

Bug when using Forms

4 posts, 0 answered
  1. David Rhodes
    David Rhodes avatar
    42 posts
    Registered:
    24 May 2005
    12 Nov 2013
    Link to this post
    Hi,

    I'm getting the following error when clicking submit on a form i've added to a page. I'm using a custom Master Page so I'm guessing i'm missing a reference to a JavaScript file, does anyone know what I need to add?

    Message: Unable to get value of the property 'validate': object is null or undefined<br>Line: 1122<br>Char: 8<br>Code: 0



  2. Elena Ganeva
    Elena Ganeva avatar
    36 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    12 Nov 2013
    Link to this post

    Hi David,

    I have been looking into your issue and I tried to reproduce it on my side by creating a form with textbox in it. I have enabled the validation for this textbox. I also tried adding my custom master page in the page where I reference this form, still I wasn’t able to reproduce the JavaScript error that you are referring.

    Could you please provide me with the master page that you are using so I can test it on my side? Also could you provide more details about the elements that you have added into your form and if you have modified them in any way?

    Regards,
    Elena Ganeva
    Telerik
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. David Rhodes
    David Rhodes avatar
    42 posts
    Registered:
    24 May 2005
    12 Nov 2013 in reply to Elena Ganeva
    Link to this post
    Hi, here is a copy of my Master Page

    <%@ Master Language="C#" %>
     
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en">
    <head id="head" runat="server">
        <title></title>
        <meta charset="utf-8">
        <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge" />
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0" />
        <!--[if lt IE 9]>
            <script src="http://html5shiv.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>
        <![endif]-->
        <sitefinity:ResourceLinks ID="ResourceLinks1" runat="server">
            <sitefinity:ResourceFile JavaScriptLibrary="JQuery" />
            <sitefinity:ResourceFile JavaScriptLibrary="KendoWeb" />
            <sitefinity:ResourceFile Name="Telerik.Sitefinity.Resources.Scripts.Kendo.styles.kendo_common_min.css" Static="True" />
            <sitefinity:ResourceFile Name="/Content/nivo/nivo-slider.css" Static="True" />
            <sitefinity:ResourceFile Name="/Content/nivo/themes/default/default.css" Static="True" />
        </sitefinity:ResourceLinks>
    </head>
    <body>
        <%--The form id attribute must be form1--%>
        <form id="form1" runat="server">
            <telerik:RadScriptManager ID="RadScriptManager1" EnableScriptGlobalization="True" EnableScriptLocalization="False" runat="server"></telerik:RadScriptManager>
            <div id="outer">
                <header>
                    <div class="image">
                        <a href="/">
                            <asp:ContentPlaceHolder ID="LogoPlaceholder" runat="server" />
                        </a>
                    </div>
                    <div class="header">
                        <asp:ContentPlaceHolder ID="HeaderPlaceholder" runat="server" />
                    </div>
                </header>
                <div id="main">
                    <asp:ContentPlaceHolder ID="ContentPlaceholder" runat="server" />
                </div>
                <footer>
                    <asp:ContentPlaceHolder ID="FooterPlaceholder" runat="server" />
                </footer>
            </div>
        </form>
        <script src="/Scripts/global.js"></script>
    </body>
    </html>
  4. Elena Ganeva
    Elena Ganeva avatar
    36 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    13 Nov 2013
    Link to this post

    Hi David,

    Thank you for the details. I have investigated this issue and I succeeded in reproducing it. I have submitted new PITS issue for you about this so you can track the progress of the item: http://www.telerik.com/support/pits.aspx#/public/sitefinity/16146

    Please let me know if you need any additional information on this matter. 

    Regards,
    Elena Ganeva
    Telerik
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
4 posts, 0 answered