+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Cannot publish page. Help!!

Cannot publish page. Help!!

3 posts, 0 answered
  1. Kevin
    Kevin avatar
    10 posts
    Registered:
    17 Jul 2014
    11 Feb 2015
    Link to this post

    After upgrade from Sitefinity v5.1 to v7.1, I cannot see a page previously visible. It reports 404 error. When I try to publish it in Sitefinity dashboard, it gives the following error:

    Page New Line Staff page: Method 'Telerik.Sitefinity.Pages.Model.PageNode Get()' declared on type 'Telerik.Sitefinity.Fluent.Pages.PageFacade' cannot be called with instance of type 'Telerik.Sitefinity.Fluent.Pages.PageFacade'

     Can anyone help me solve this? Thank you!

  2. Kevin
    Kevin avatar
    10 posts
    Registered:
    17 Jul 2014
    11 Feb 2015 in reply to Kevin
    Link to this post

    I'd like to add: the status of the page is shown as "Published". However I cannot see it through browser. Plus when republishing it, I got the error as

     

    "Method 'Telerik.Sitefinity.Pages.Model.PageNode Get()' declared on type
    'Telerik.Sitefinity.Fluent.Pages.PageFacade' cannot be called with
    instance of type 'Telerik.Sitefinity.Fluent.Pages.PageFacade"

  3. Sabrie Nedzhip
    Sabrie Nedzhip avatar
    534 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    16 Feb 2015
    Link to this post
    Hi Kevin,

    I have replied in the support ticket you have opened for this issue. I am pasting the reply in this forum thread as well:

    I have successfully logged in to your website and observed the issue you are having with publishing pages in the Sitefinity backend. I can see that you have set the WorkflowBaseURL under Administration -> Settings -> Advanced -> System -> ServicesPaths to the domain of your website.

    Please also note that the WorkflowBaseURL setting must be applied to the domain name which is also used in IIS to bind the server IP to it. For example if the domain (mydomain.com) is associated with the server IP 83.142.17.132, the bindings in IIS should be as follows:

    type:  http
    hostname: mydomain.com
    port: 80
    IP address: 83.142.17.132

    In addition to this, can you please also test to remove the WorkflowBaseURL, save the changes, restart the application and open the project to verify if the issue persists.

    As for the issue with the pages throwing 404 Not found error, I am not able to reproduce it when viewing the pages on the frontend? Can you please give me a list of the pages which are resulting in 404 error when they are requested in browser?

    In addition to this, can you please let me know if the project runs properly and you are able to publish pages when you are running the project locally? Does the issue reproduce only after you deploy the project to production or it also reproduces when you run the project locally?


    In addition to this, I would also advice to check the following KB article which might also help you to fix the issue which you are experiencing when publishing pages:
      
    Pages cannot be published after installation

    You can share with the community once the issue is resolved.

    Regards,
    Sabrie Nedzhip
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
3 posts, 0 answered