1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / (do not show in navigation) - Showing

(do not show in navigation) - Showing

5 posts, 0 answered
  1. Scott
    Scott avatar
    28 posts
    Registered:
    12 Nov 2010
    14 Apr 2011
    Link to this post
    FIXED ! Looks the 'Publish Page' was hung up.
  2. Scott
    Scott avatar
    28 posts
    Registered:
    12 Nov 2010
    14 Apr 2011
    Link to this post
    actually its back to being broken - I have 2 pages 'search results' & 'Privacy Policy' that are showing in navigation - when their page properties 'Show in Navigation' are unchecked....
  3. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    16 Aug 2017
    15 Apr 2011
    Link to this post
    Hi Scott,

    Sorry if I'm making you retype the description of the problem again, but since you edited your first post I'm not able to obtain some information on how this issue reproduces. Do you mind sharing with me the exact steps you are taking to reproduce the problem, and also some background information that might be useful (e.g. build version of Sitefinity you're using, have you upgraded your project, your page structure and/or any screenshots you consider might help exploring the problem).

    Greetings,
    Boyan Barnev
    the Telerik team

  4. Scott
    Scott avatar
    28 posts
    Registered:
    12 Nov 2010
    15 Apr 2011
    Link to this post
    Hi Boyan

    Actually what I have noticed is that the 'Do not Show in navigation - Pages' actually show in navigation in Preview mode, but not in a published page. So its not a huge concern to me anymore. It might fluster a client though.

    SF Version -
    Sitefinity 4.0.1210.0 SE Trial version

    Steps:
    1. Create a page
    2. Select a template
    3. Edit the Properties - 'Do not show in Navigation'
    4. Done

    Thanks
  5. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    16 Aug 2017
    15 Apr 2011
    Link to this post
    Hello Scott,

    Thanks for getting back to me and providing such a nicely structured description. I hope you're not experiencing serious problems with this issue - there  was a bug in the navigation control causing this, and we have fixed it. The fix will be available in our Sitefinity 4.1 release, so you can inform your clients not to worry about it.

    Kind regards,
    Boyan Barnev
    the Telerik team

5 posts, 0 answered