+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Image filter by Tags not working

Image filter by Tags not working

4 posts, 0 answered
  1. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    17 Aug 2012
    Link to this post
    I have a lot of images and want to filter by tag. 

    As you can see in this screenshot there are tags on images but non is shown? 

    www.marktold.com/screencast/sf_sort_by_tag.swf

    Is this a bug or my setup?

    Markus
  2. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    22 Aug 2012
    Link to this post
    @Telerik 

    Anyone who could test this? If bug, please PITS-it.

    Markus
  3. TMatt
    TMatt avatar
    104 posts
    Registered:
    06 Feb 2011
    22 Aug 2012
    Link to this post
    Image Filter by Tags works fine on my fresh sitefinity 5.1 Installation.



    I test only 2 Tags and this will Show fine.

    I have to insert more tags and we will see what happen



    Ok - i have now tested 15 Tags and 60 Images. I also use German chars in Tags like öüä or  ß.

    At my site it works fine.



    PS: The Editor is horror here. It´s  total brocken in IE 10 (Release Win 8). Nice HTML Technology :)



  4. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    22 Aug 2012
    Link to this post
    Dear TMatt

    Thank's for testing. It might be related to another problem I have.

    Case closed.
    Markus
4 posts, 0 answered