Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Invalid resource:ForumsResources.IsProfilePublic

Invalid resource:ForumsResources.IsProfilePublic

4 posts, 0 answered
  1. David Rhodes
    David Rhodes avatar
    42 posts
    24 May 2005
    29 Apr 2014
    Link to this post

    Just upgraded from 6.3 to 7.0 and I get this on the profile page

     Invalid resource:ForumsResources.IsProfilePublic

     Can I add this myself?

  2. Ethan
    Ethan avatar
    13 posts
    28 May 2014
    08 Sep 2014 in reply to David Rhodes
    Link to this post

    I see this on 7.1 after upgrade from 7.0. This field worked fine in 7.0 for me.

  3. Pavel Benov
    Pavel Benov avatar
    341 posts
    14 Mar 2016
    11 Sep 2014
    Link to this post
    Hi guys,

    The Is profile public checkbox's lable comes from the Forums resources. After stopping the module or uninstalling it, Sitefinity cannot access its resources and so your are getting the Invalid resource message on the UI. 

    This has already been logged as a bug in our system. You can check on its progress in the following url:


    Please cast your vote up in order to subscribe for automatic notifications each time the item's status changes. 

    Please excuse us for the caused inconvenience.

    Pavel Benov
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
  4. Bishoy
    Bishoy avatar
    27 posts
    15 Aug 2013
    18 Mar 2015 in reply to Pavel Benov
    Link to this post
    That's too annoying, isn't there any fix yet ?
4 posts, 0 answered