1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Lots of Errors

Lots of Errors

8 posts, 0 answered
  1. RichW
    RichW avatar
    20 posts
    Registered:
    11 Feb 2011
    19 Aug 2011
    Link to this post
    Right, we've had our sitefinity site live for 2 weeks now and its been working fine, now all of a sudden we are getting a huge amount of errors when using the backend.

    The first issue is a a popup dialog box when editing images - 'Row not found: GenericOID@b18a186 PageNodeid=e919e18c-6c01-402d-976e-8ed529ff62e6 UPDATE [sf_page_node] SET [approval_workflow_state_]=?[last_modified]=?,[voa_version]=?WHERE[id]=?AND[voa_version]=?'

    We are also seeing another pop every now and again saying 'Workflow rules do not allow to delete xxx'. We have no workflow rules set.

    Our other Sitefinity site (same version) has none of these problems and the only difference between the two is that the one that is working was upgraded from 4.0 to 4.1. Both sites are now 4.1.1501.0

    Any suggestions as my content editors cannot change any images on the site at the moment.

    Thanks
  2. RichW
    RichW avatar
    20 posts
    Registered:
    11 Feb 2011
    19 Aug 2011
    Link to this post
    I'm also receiving the attached error randomly

    Any suggestions feedback for a possible fix would be great.

    Thanks
  3. RichW
    RichW avatar
    20 posts
    Registered:
    11 Feb 2011
    19 Aug 2011
    Link to this post
    further bit of info....

    using the site locally (through project manager) using the live database and none of the errors occur

    could this be an IIS / Deployment issue?
  4. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    19 Aug 2011
    Link to this post
    Will recycling the AppPool fix it?
  5. RichW
    RichW avatar
    20 posts
    Registered:
    11 Feb 2011
    20 Aug 2011
    Link to this post
    Yeah, I've tried that thanks Steve, it works for a very short period of time so not really an option I'm afraid
  6. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    20 Aug 2011
    Link to this post
    You do perhaps have app fabric installed onto IIS?
  7. RichW
    RichW avatar
    20 posts
    Registered:
    11 Feb 2011
    20 Aug 2011
    Link to this post
    Sorry Steve, what do you mean by 'app fabric'?

    Its running on IIS 6, set up as per the Sitefinity documentation:

    IIS 6 set up guide
  8. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    20 Aug 2011
    Link to this post
    App Fabric is an IIS 7 thing that monitors and logs WCF\WF stats on the site, I've had wierd issues like this when it's point at a SF site...

    Sorry I can't help more, never tried setting it up on IIS6
8 posts, 0 answered