+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Multiple controls with the same ID '_ctrl_0' were found. FindControl requires that controls have unique IDs.

Multiple controls with the same ID '_ctrl_0' were found. FindControl requires that controls have unique IDs.

5 posts, 0 answered
  1. Christopher
    Christopher avatar
    2 posts
    Registered:
    01 Oct 2013
    01 Oct 2013
    Link to this post
    One of the Pages is listed as Locked by [username] after getting the following error on the page when trying to publish, or cancel. There are no controls with the ID _ctrl_0 on any of my pages that I know of. Can anyone please help me fix this? We are on an older version of Sitefinity I think.


    10/1/2013 3:58:46 PM [UNKNOWN]
    ************************************************************************************
    ID: 8a6be572-1914-48e7-89df-6a3cab7af38f; Code: 3005; Occurrence: 40; Sequence: 2301
    ------------------------------------------------------------------------------------


    Product Version: 3.6.1936.2


    Process information:
    Process ID: 11676
    Process Name: w3wp

    Request information:
    Request URL: TestingHome.aspx?cmspagemode=edit
    Rewrite URL: TestingHome.aspx?cmspagemode=edit
    Url Referrer: TestingHome.aspx?cmspagemode=edit
    Is Authenticated: True
    Authentication Type: Forms
    User: admin


    Variables:
    AspSessionIDManagerInitializeRequestCalled: True
    cmspagemode: edit
    Sitefinity.UrlChahged: True
    cmspageid: 09e23923-9dfc-4449-9a35-762c7eedc6d8
    CmsHttpRequest: TestingHome.aspx?cmspagemode=edit
    RadControlRandomNumber: 0
    cmshost: Telerik.Cms.Hosting.DesignerHost
    cmsurlcontext: TestingHome

    - L0 -------------------------------------------------------------------------------

    Exception Type: System.Web.HttpException

    Message: Multiple controls with the same ID '_ctrl_0' were found. FindControl requires that controls have unique IDs.

    Source: System.Web

    Stack Trace: 
       at System.Web.UI.Control.FillNamedControlsTable(Control namingContainer, ControlCollection controls)
       at System.Web.UI.Control.FillNamedControlsTable(Control namingContainer, ControlCollection controls)
       at System.Web.UI.Control.FillNamedControlsTable(Control namingContainer, ControlCollection controls)
       at System.Web.UI.Control.EnsureNamedControlsTable()
       at System.Web.UI.Control.FindControl(String id, Int32 pathOffset)
       at System.Web.UI.Control.FindControl(String id, Int32 pathOffset)
       at System.Web.UI.Control.FindControl(String id, Int32 pathOffset)
       at System.Web.UI.Control.FindControl(String id, Int32 pathOffset)
       at System.Web.UI.Control.FindControl(String id, Int32 pathOffset)
       at System.Web.UI.Page.FindControl(String id)
       at System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData)
       at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)
    ------------------------------------------------------------------------------------
  2. Christopher
    Christopher avatar
    2 posts
    Registered:
    01 Oct 2013
    02 Oct 2013
    Link to this post
    Wondering is anyone has any information on this. At this point, we can't update our home page at all. We have rolled back to previous versions, but run into problems there as well. I would really appreciate any assistance anyone can give us.
  3. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    02 Oct 2013 in reply to Christopher
    Link to this post
    Dear Christopher

    Are you in a multilingual site?

    Markus
  4. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    29 Nov 2013 in reply to Markus
    Link to this post
    I just run into this problem again.

    Changed a template in a multilingual site. Added content block and duplicated this save to all translations caused me troubles. After removing the duplicated content and adding it by drag and drop it worked.

    Markus
  5. Nicholas
    Nicholas avatar
    2 posts
    Registered:
    24 Jun 2014
    2 days and 23 hours ago
    Link to this post
    I know this is an old post but has anyone found a solution to this issue?  I'm finding this on some of our pages in production and I can't update them now.  In fact I can't do anything with the page because when this occurs the entire page is locked down and no links work so I can add/remove/update widgets.  What I don't understand is this same page exists several times on our site and the only difference are the selections in the designer and some of those still work but the others are broken.
5 posts, 0 answered