More in this section

Forums / Bugs & Issues / My Images disappear after adding a masterpage

My Images disappear after adding a masterpage

3 posts, 0 answered
  1. Zubair
    Zubair avatar
    142 posts
    Registered:
    26 Dec 2007
    20 Jun 2011
    Link to this post
    Hi,

    I have added js, css and images folder on the root of my web application, my css and js are read but images do not appear, I have taken the same css, js and images into a new blank website in IIS and they work without issues, the weird thing is that those images also don't show when browsing directly via image path in the browser.

    Can you help?
  2. Stanislav Velikov
    Stanislav Velikov avatar
    1113 posts
    Registered:
    18 Sep 2017
    20 Jun 2011
    Link to this post
    Hello Zubair,

    Please refer to the following KB article which will help you fix the problem.

    Notify me if you have other problems related to this.

    All the best,
    Stanislav Velikov
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Zubair
    Zubair avatar
    142 posts
    Registered:
    26 Dec 2007
    20 Jun 2011
    Link to this post
    Hi,

    Thanks I put them in App_themes and defined in the cms as documented and it works so I no longer need to do that change you suggested.
3 posts, 0 answered