+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Page says return code 0

Page says return code 0

4 posts, 0 answered
  1. Anthony
    Anthony avatar
    17 posts
    Registered:
    23 Jun 2011
    23 Dec 2014
    Link to this post

    HI All,

    when trying to replay forum post in SF backend i face this ( error Page says return code 0 ),

    and i found this exception in log file 

     The current type, Telerik.Sitefinity.Web.UrlEvaluation.IUrlEvaluator, is an interface and cannot be constructed. Are you missing a type mapping?

  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    25 Dec 2014
    Link to this post
    Hello,

    Can you reproduce this with a new installation or this happens only in the current website you are using? If you have performed an upgrade recently please check the upgrade log for errors. Also make sure that all config files have the correct build version you are using.  You can check the versions in SystemConfig.config. For each application module you will see something like

    <add version="7.3 5610.0" name="Forums" />

    You can also try to deactivate and activate the module.  Check if you have modified forums templates (Design >> Widget templates) , because you might have added something that breaks the call to the service when we try to open "create post" window.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
  3. Anthony
    Anthony avatar
    17 posts
    Registered:
    23 Jun 2011
    25 Dec 2014 in reply to Ivan Dimitrov
    Link to this post

    i upgrade from v4 to v6 and the build number in system.config =6.0 4210, I checked the log file and found the below exception and i didn't change anything in template

    ---------------
    Type : System.InvalidOperationException, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089
    Message : The current type, Telerik.Sitefinity.Web.UrlEvaluation.IUrlEvaluator, is an interface and cannot be constructed. Are you missing a type mapping?
    Source : Telerik.Sitefinity.Utilities
    Help link : 
    Data : System.Collections.ListDictionaryInternal
    TargetSite : Void ThrowForAttemptingToConstructInterface(Telerik.Microsoft.Practices.ObjectBuilder2.IBuilderContext)
    HResult : -2146233079
    Stack Trace :    at Telerik.Microsoft.Practices.ObjectBuilder2.DynamicMethodConstructorStrategy.ThrowForAttemptingToConstructInterface(IBuilderContext context)
      at BuildUp_Telerik.Sitefinity.Web.UrlEvaluation.IUrlEvaluator(IBuilderContext )
      at Telerik.Microsoft.Practices.ObjectBuilder2.BuildPlanStrategy.PreBuildUp(IBuilderContext context)
      at Telerik.Microsoft.Practices.ObjectBuilder2.StrategyChain.ExecuteBuildUp(IBuilderContext context)
      at Telerik.Microsoft.Practices.Unity.UnityContainer.DoBuildUp(Type t, Object existing, String name, IEnumerable`1 resolverOverrides)

  4. Svetoslav Manchev
    Svetoslav Manchev avatar
    735 posts
    Registered:
    07 Dec 2016
    29 Dec 2014
    Link to this post
    Hello Anthony,

    Please try to reinstall the Forums module by setting in the SystemConfig.config file for the Forums line:
    <add name="Forums" />

    In addition, please check the code in case you have any customization of the Forums widget and/or any other custom code related to the module, for example events handling in the global.asax.
    Do you have the same issue with the default Forums widget on a page with build-in page template or without any template?

    Regards,
    Svetoslav Manchev
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
4 posts, 0 answered