+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Please help - Menu pages blank

Please help - Menu pages blank

7 posts, 0 answered
  1. Stuart
    Stuart avatar
    10 posts
    Registered:
    02 Dec 2011
    14 Jun 2013
    Link to this post
    Hi there,

    Wondered if anyone can help. I can login to Sitefinity, but when I click on Pages, there are no pages listed (there should be at least 5 that I've already added).  Same happens when I click content - I just get a blank page no matter what content type I select. This happens on most menus... something's broken but I'm not sure what.

    Cheers

    Stu
  2. Stuart
    Stuart avatar
    10 posts
    Registered:
    02 Dec 2011
    14 Jun 2013
    Link to this post
    Not sure if it's relevant but I can't view the Sitefinity backend now. I get Server Error in '/xxxx' Application.  HTTP Error 404 - Not Found.Version Information: Telerik Web Server 6.0.4100.0

    Any help would be VERY appreciated :-)
  3. Stuart
    Stuart avatar
    10 posts
    Registered:
    02 Dec 2011
    14 Jun 2013
    Link to this post
    I'm getting => NullReferenceException
    Object reference not set to an instance of an object.

    When trying to login to the Sitefinity admin area. Any help appreciated.

    Cheers

    Stu
  4. Patrick Dunn
    Patrick Dunn avatar
    237 posts
    Registered:
    03 Nov 2014
    17 Jun 2013
    Link to this post
    Hello,

     Are you experiencing these issues only on a live server? Did you recently upgrade and since then experience this issue? Additionally can you run your project locally and experience the problem?

    Please ensure you have configured IIS correctly.
    http://www.sitefinity.com/documentation/documentationarticles/installation-and-administration-guide/install-sitefinity/configuring-the-iis-to-host-sitefinity-projects


    If you upgraded - that you followed our documented steps.

    http://www.sitefinity.com/documentation/documentationarticles/installation-and-administration-guide/upgrade


    Regards,
    Patrick Dunn
    Telerik
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  5. Stuart
    Stuart avatar
    10 posts
    Registered:
    02 Dec 2011
    19 Jun 2013
    Link to this post
    Hi Patrick,

    Thanks for the reply. The problem seems to have resolved itself. I think the initial problem with the page list being blank was related to the NullReferenceException.

    Every now and then Sitefinity seems to product this error when I add a new widget using Thunder. It sometimes breaks within Sitefinity whilst adding a new field to a custom module.

    However, a Sitefinity restart followed by clearing cookies off my localhost domain seem to always resolve this issue. I think clearing the cookies seems to be key for some reason.

    As long as I've got a fix, I don't mind if I get the occassional hiccup like this.

    Cheers

    Stu
  6. Stuart
    Stuart avatar
    10 posts
    Registered:
    02 Dec 2011
    19 Jun 2013 in reply to Patrick Dunn
    Link to this post
    Hi Patrick,

    Thanks for the reply. The problem seems to have resolved itself. I think the initial problem with the page list being blank was related to the NullReferenceException.

    Every now and then Sitefinity seems to product this error when I add a new widget using Thunder. It sometimes breaks within Sitefinity whilst adding a new field to a custom module.

    However, a Sitefinity restart followed by clearing cookies off my localhost domain seem to always resolve this issue. I think clearing the cookies seems to be key for some reason.

    Cheers

    Stu
  7. Patrick Dunn
    Patrick Dunn avatar
    237 posts
    Registered:
    03 Nov 2014
    19 Jun 2013
    Link to this post
    Hi Stu,

     Hmm. Interesting for sure since as far as I know I have never seen a similar circumstance reported. I would first make sure you are using the latest Thunder. Like I said in my last response, make sure your server is properly configured as well. Check any custom code you have that may be interfering with view state, caching, etc. Clear your app_Data/sitefinity/logs and feel free to post back again if the error occurs with those log files. They may have some valuable info related to this issue.

    Regards,
    Patrick Dunn
    Telerik
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
7 posts, 0 answered