1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / RadEditor Formatting Question

RadEditor Formatting Question

2 posts, 0 answered
  1. Greg
    Greg avatar
    82 posts
    Registered:
    08 Aug 2012
    27 Aug 2011
    Link to this post
    Hi -

    I've created some code snippets that are accessible via the RadEditor content editor. What I'm seeing is a little frustrating, especially for end users who can't 'clean up' the code using HTML. My snippet looks like this:

    <div class="image_with_caption">
         <img src="/images/some_image.jpg" alt="Image" />
         <p>Caption Text</p>
    </div>

    When I go into the editor, enter down a line (which creates a new paragraph by default) then insert my snippet, I end up with this:

    <p>
    <div class="image_with_caption">
         <img src="/images/some_image.jpg" alt="Image" />
         <p>Caption Text</p>
    </div>
    </p>

    Is there any way to eliminate this? It's easy for myself to do in HTML view, but not an end user or marketing person who has zero web experience. I'm using 4.2 with hotfix 1 installed.

    Thanks!
    Greg
  2. Svetoslav Petsov
    Svetoslav Petsov avatar
    456 posts
    Registered:
    24 Sep 2012
    30 Aug 2011
    Link to this post
    Hi Greg Delorey,

    Thanks for contacting us.

     We are aware of the parsing problems with the RadEditor control and together with the ASP control teams, we are working on solving them.

    Regards,
    Svetoslav Petsov
    the Telerik team

    Thank you for being the most amazing .NET community! Your unfailing support is what helps us charge forward! We'd appreciate your vote for Telerik in this year's DevProConnections Awards. We are competing in mind-blowing 20 categories and every vote counts! VOTE for Telerik NOW >>

2 posts, 0 answered