+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / RadEditor strips out multiple span tags [5.1.3450]

RadEditor strips out multiple span tags [5.1.3450]

2 posts, 0 answered
  1. Jochem Bökkers
    Jochem Bökkers avatar
    787 posts
    Registered:
    13 Aug 2007
    26 Sep 2012
    Link to this post
    I know the RadEditor strips out any html5 tags and just stores valid xhtml -  annoying ;) but makes perfect sense. But when pasting a quick mock up into the HTML-View, valid markup gets stripped of its outer span class. Below is a snippet which i believe is 'valid xhtml':

    <span class="k-widget k-dropdown k-header k-j-small">
        <span class="k-dropdown-wrap k-state-default">
            <span class="k-input">
                Services
            </span>
            <span class="k-select">
                <span class="k-icon k-arrow-down">select</span>
            </span>
        </span>
    </span>

    Class-itis yes, but nothing wrong with it. Now if I paste that into HTML view, save and edit again - my outer span has been removed and the Editor tells me the content is:

    <span class="k-dropdown-wrap k-state-default">
      <span class="k-input">
        Services
      </span>
    <span class="k-icon k-arrow-down"> select </span>  </span>

    On save it stores it correctly, but on re-edit it seems to ignore/strip/remove spans.

    On the first two <span> tags it deletes the first tag, on the second pair of <span> tags it removes the 2nd tag...

    Almost sounds like a malfunctioning count-based clean-up function where it should 'clean up' double tags but since classes and hierarchy is totally different (first set is parent/child - second pair is siblings) it shouldn't strip anything...

    Am I missing something or does anybody have suggestions on this?


    Jochem 
  2. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    26 Sep 2012
    Link to this post
    RadEditor stikes again...
2 posts, 0 answered