+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / #ResourceNotFound# Control in Toolbox

#ResourceNotFound# Control in Toolbox

2 posts, 0 answered
  1. Xian
    Xian avatar
    18 posts
    Registered:
    03 Oct 2014
    10 Jan 2015
    Link to this post

    When creating a custom control in Sitefinity Thunder, using the defaults provided by the template, and setting the widget registration manually I get a control with the name #ResourceNotFound#:Title:Description. 

     I did not register the widget localized, but it seems to still be looking for a localization resource. 

     I went through the widget creator and had it automatically register (which works), but unfortunately it does so without code so I can't see the difference.

    ​Here's the registration code for the self-installing widget.  May not be particularly helpful, but shows what I'm doing:

     

    initializer.Installer
            .Toolbox(CommonToolbox.PageWidgets)
                    .LoadOrAddSection(modulePageWidgetSectionName)
                            .LoadOrAddWidget<TestWidget>("TestWidget")
                                    .SetTitle("A test widget")
                            .Done()
                    .Done()
            .Done();

     

    Any ideas where this #ResourceNotFound# is coming from?

     

  2. Xian
    Xian avatar
    18 posts
    Registered:
    03 Oct 2014
    11 Jan 2015 in reply to Xian
    Link to this post

    The main issue was that the widget was not being uninstalled, since there was self-registration code.  I had to remove it from the toolbox config as well as back the entire module out, then add the reference to SitefinityWebApp again for it to truly reset.  

     It would still be helpful to understand more about localization, any better references would be appreciated.  Otherwise, I'll dig in to docs at some point...

2 posts, 0 answered