1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / RSS Feed Link Does Not Generate

RSS Feed Link Does Not Generate

6 posts, 0 answered
  1. Matt
    Matt avatar
    24 posts
    Registered:
    17 Sep 2009
    05 May 2011
    Link to this post
    I have created a feed in the Feeds & Notifications area for blog posts on version 4.1. The link is not created in the file and when syndicating the feed there are no links back to the blog. It seemed to work fine before the latest update and I was wondering if this is and issue/bug with the new update or if I have something configured wrong. Here is the link to the RSS Feed http://www.snappyquilts.com/Feeds/snappyquiltsblog

    Thanks.
  2. Stanislav Velikov
    Stanislav Velikov avatar
    1113 posts
    Registered:
    16 Aug 2017
    09 May 2011
    Link to this post
    Hi Matt,

    When creating a new blog you should select a default page in default page field and your RSS feed will display your headings as links to the original post.
    If you try to edit your existing blog and filling the default page field it wont work because later edits are not applied because of a bug.


    Greetings,
    Stanislav Velikov
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Matt
    Matt avatar
    24 posts
    Registered:
    17 Sep 2009
    10 May 2011
    Link to this post
    Thanks, it seems that after the upgrade to 4.1 the page selection was not set, although I am pretty certain it was set when the site was running on the previous version.

    After resetting the page everything works as expected, Thanks
  4. Brandon
    Brandon avatar
    50 posts
    Registered:
    30 Jul 2009
    12 Aug 2011
    Link to this post
    so has this been fixed yet because this makes the rss feed completely useless on an already existing blog.

    is there an easy way to create a new blog and move already posted blog posts and their comments to the new blog so the links show up in the feed?

    this should be something high on the list to update asap.
  5. Stanislav Velikov
    Stanislav Velikov avatar
    1113 posts
    Registered:
    16 Aug 2017
    15 Aug 2011
    Link to this post
    Hi Brandon,

    It is resolved. Go to your blog Action-> Title and properties and select a default page ( this is the page with blogs widget on it. user that clicks the feed will be redirected to this page showing the blog posts). Go to Feeds and notifications and run the feed to apply changes. Links to the blog posts should be active now.

    Greetings,
    Stanislav Velikov
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  6. Brandon
    Brandon avatar
    50 posts
    Registered:
    30 Jul 2009
    15 Aug 2011
    Link to this post
    Stanislav, excellent - i did as you described and it now works like it should. now just have to wait for it to take effect on feedburner.

    thanks for the quick fix!
6 posts, 0 answered