+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / ServiceStack routes not loading in SS4 / SF 7

ServiceStack routes not loading in SS4 / SF 7

3 posts, 0 answered
  1. cli
    cli avatar
    50 posts
    Registered:
    21 May 2007
    14 Jun 2014
    Link to this post

    Anyone else having problems migrating to ServiceStack 4 in SF 7?  I have 30 some services that I register in global.asax.cs like this:

    SystemManager.RegisterServiceStackPlugin(new MembershipNP.Services.DueServicePlugin());
    SystemManager.RegisterServiceStackPlugin(new MembershipNP.Services.ActivityServicePlugin());
    SystemManager.RegisterServiceStackPlugin(new MembershipNP.Services.ADDServicePlugin());

     

    However, the third plugin (ADDServicePlugin in this case) never loads correctly.  It only loads the Get route and not POST, PUT, & DELETE.  However, if I rearrange the order to say:

    SystemManager.RegisterServiceStackPlugin(new MembershipNP.Services.ADDServicePlugin());
    SystemManager.RegisterServiceStackPlugin(new MembershipNP.Services.DueServicePlugin());
    SystemManager.RegisterServiceStackPlugin(new MembershipNP.Services.ActivityServicePlugin());

    ADDServicePlugin will load fine but ActivityServicePlugin will only load the Get route.  Anyone have any clues?  I'm not getting any exceptions or errors in the sitefinity log.  I have no idea of the error (or is there another place to check to track in debugging?).  Any help is much appreciated.  Thanks!

     

                

  2. cli
    cli avatar
    50 posts
    Registered:
    21 May 2007
    16 Jun 2014
    Link to this post

    Turns out I was hitting the ServiceStack quota.  I purchased a license to confirm and everything worked as expected.  It was my understanding that Telerik purchased a ServiceStack license for us to use.  Is this not the case or is it a limited version?  Is this a bug or am I using ServiceStack incorrectly?

  3. Elena Ganeva
    Elena Ganeva avatar
    36 posts
    Registered:
    20 Jul 2016
    18 Jun 2014
    Link to this post

    Hello, 

    In version 7.0 we ship Sitefinity with all settings needed to activate the paid license for ServiceStack therefore you won’t need to buy it separately. Could you make sure that you have upgraded your project following all of the requirements described in our documentation:

    http://www.sitefinity.com/documentation/documentationarticles/upgrading-your-sitefinity-6.3-project-to-the-latest-version

    Also could you provide us with your web.config file so we can take a look at it and see what may cause the described issue?


    Regards,
    Elena Ganeva
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
3 posts, 0 answered