1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Sitefinity keeps asking to activate a valid license

Sitefinity keeps asking to activate a valid license

5 posts, 0 answered
  1. Venketash Ramadass
    Venketash Ramadass avatar
    2 posts
    Registered:
    04 Nov 2008
    10 Jul
    Link to this post

    Hi there,

    We have 3x separate sites (2x Sitefinity Standard and 1x Small Business) which have started displaying the attached since Wednesday last week which makes us think that it may be related to a Windows Update/similar that was related. All of the sites have older (6.x, 8.x etc.) versions of Sitefinity running on them and have been running on those versions for months/years. There was no plan to upgrade them as in some cases the clients may be moving to another CMS, but it's our understanding that these older versions should run indefinitely. Reactivating them seems to remove the attached from being displayed, but only for a while and/or until the service/server is restarted.

    Is anyone else experiencing this behaviour? What can be done to make these older versions continue to run as is for now?

    Thanks in advance.

  2. Victor Leontyev
    Victor Leontyev avatar
    65 posts
    Registered:
    01 Jul 2014
    10 Jul in reply to Venketash Ramadass
    Link to this post

    The problem happened because .Net framework 4.7 update.

    You can find more details in this article:  http://knowledgebase.progress.com/articles/Article/Sitefinity-prompts-for-license-activation-after-each-restart

  3. Jörg
    Jörg  avatar
    16 posts
    Registered:
    17 Mar 2009
    06 Aug
    Link to this post

    Hi

    I also have several customer sites that stopped working.

    All of them with a lower serial number that you provide a fix for. It might legaly correct to only publish such a bug fix for those versions of Sitefinity. But from a moral point of view this is really low level support, not worthy of the once so great Telerik support.

    I mean I paid for a valid, perpetual license that should stil be good. Now I'm left with either the choice to reverese engineer your code and try to come up with a fix myself, or using some other .NET version redirect hack.

    I'm sorry, but the help you give here is of no use for many of us. If at least the Framework Article would point out the faulty DLL or the .NET DLLs that cause the trouble, this would already help a bit.

    Regards
    Jört

  4. Info
    Info avatar
    0 posts
    Registered:
    08 Jun 2012
    18 Aug
    Link to this post

    Some questions:

    Is this MS or a Telerik Sitefinity bug?
    And what can we do with older sites?
    Is there no other work around then de-install? with mutilple apps on a server that is unacceptable.

  5. Jodie
    Jodie avatar
    59 posts
    Registered:
    09 Oct 2012
    19 Aug
    Link to this post

    This is ridiculous, I posted the same issue a month ago and have had no official response!

    http://www.sitefinity.com/developer-network/forums/bugs-issues-/license-activation-works-periodically!

    @telerik - you are really dropping the ball on this one!

5 posts, 0 answered