+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Staging and Sync not showing up after activating

Staging and Sync not showing up after activating

2 posts, 0 answered
  1. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    24 Mar
    Link to this post

    I have a license which should have access to Staging\Sync, we have a dev and live instance and in both cases when we enable the module (no errors btw), it doesn't appear in the backend menu, and visiting the URL directly generates a 404...

    System.Config shows it as activated, no errors...

    Thoughts?

  2. Velizar Bishurov
    Velizar Bishurov avatar
    143 posts
    Registered:
    01 Dec 2016
    28 Mar
    Link to this post
    Hello,

    Execute the following query on the database and check whether both the page node and page data of the Synchronization page are present.

    SELECT * FROM sf_page_node
    WHERE url_name_ = 'Synchronization' and node_type = 0
     
    SELECT * FROM sf_page_data
    WHERE page_node_id = (SELECT TOP 1 id FROM sf_page_node WHERE url_name_ = 'Synchronization' and node_type = 0)

    If either one is missing (presumably the page data is missing) use the API to delete the page and then reinstall the SiteSync module.

    Regards,
    Velizar Bishurov
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
2 posts, 0 answered