+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Theme not loading on Home Page of SF 7.3.5610

Theme not loading on Home Page of SF 7.3.5610

3 posts, 0 answered
  1. BSolveIT
    BSolveIT avatar
    19 posts
    Registered:
    27 Aug 2006
    18 Mar 2015
    Link to this post

    A week or so ago I upgraded a site to 7.3.5610 but when I deployed it to the server I discovered that the theme sometimes doesn't load, but only on the home page.  Sometimes it does, and sometimes it doesn't.

    Any clues anyone?

    The development URL is at http://cmc.bsolveit.com

    Many thanks in advance for any help on this.

    - Mark

  2. BSolveIT
    BSolveIT avatar
    19 posts
    Registered:
    27 Aug 2006
    18 Mar 2015 in reply to BSolveIT
    Link to this post

    I've upgraded sitefinity to version 8.0 now, but still the same problem on the home page only.

    This only seems to happen when viewed from Chrome.  All the other pages have no problem though.  It's just the home page, but then sometimes it's just fine.  I desperately need resolution for this ASAP if anyone can help?

    - Mark

  3. Ivan D. Dimitrov
    Ivan D. Dimitrov avatar
    310 posts
    Registered:
    26 Mar 2015
    21 Mar 2015
    Link to this post
    Hi Mark,

    I addressed this issue in the support ticket you posted. Feel free to share it with the community.

    Regards,
    Ivan D. Dimitrov
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
3 posts, 0 answered