Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Thumbnails of the images are not shown after migrate to windows azure

Thumbnails of the images are not shown after migrate to windows azure

2 posts, 0 answered
  1. Roberto
    Roberto avatar
    1 posts
    17 Mar 2009
    10 May 2013
    Link to this post
    Hi Telerik Team,

    We have a web portal developed in Sitefinity 5.4, which was migrated to windows azure. 
    Our problem is that the thumbnails of the images that were loaded in Sitenifty before migration are not showing, but the images that are loaded on windows azure deployment, Sitefinity displays their thumbnails.

    The windows azure implementation is on staging environment, 
    on the next web page http://ef897ac6a94b487094b0f4d4683b6220.cloudapp.net/mexico/catalogo  the thumbnails of the images from a list of products are not shown

    The following image http://ef897ac6a94b487094b0f4d4683b6220.cloudapp.net/images/default-source/global/tile_1.png.tmb?Status=Master&sfvrsn=2 was loaded on windows azure implementation, as you can notice the thumbnail of this image are shown

    Thanks in advance for your help

    Roberto Ramírez
  2. Miroslava
    Miroslava avatar
    57 posts
    22 Feb 2016
    14 May 2013
    Link to this post
    Hi Roberto,

    I migrated a simple Sitefinity project to Windows Azure using Sitefinity Thunder. The project is migrated and all images and their thumbnails are ok. My advice is trying to migrate using Sitefinity Thunder. Here is a link where you can download Thunder extension and a link about migration to Azure.

    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered