+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Tooltip problem in content block

Tooltip problem in content block

6 posts, 0 answered
  1. Micke Palm
    Micke Palm avatar
    17 posts
    Registered:
    27 Aug 2012
    30 Apr 2013
    Link to this post
    Hi there,

    The problem is when you add a image in content block and set the tooltip. It even appear when you add a link as internal. If you type swedish chars like åäö and ÅÄÖ in the tooltip the result of the string will be some strange encoding.

    We already have this as a ticket, but we need to get an work around or hotfix to this as soon as possible. Now SF have release version 6 and it still there.

    Check PITS:
    http://www.telerik.com/support/pits.aspx#/public/sitefinity/14700
    http://www.telerik.com/support/pits.aspx#/details/Issue=9010

    Please help coz we can't upgrade our sites for many customers. The bug also affect SEO in Google too.

    /Regards, Micke

  2. Nikolay Dimitrov
    Nikolay Dimitrov avatar
    17 posts
    Registered:
    17 Oct 2016
    01 May 2013
    Link to this post
    Hi Micke,

    We are currently working on this issue. The PITS is now in progress and we will notify you as soon as it is fixed. 

    All the best,
    Nikolay Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Micke Palm
    Micke Palm avatar
    17 posts
    Registered:
    27 Aug 2012
    01 May 2013 in reply to Nikolay Dimitrov
    Link to this post
    Thank's a lot Nikolay!

    Looking forward to that.

    /Regards, Micke
  4. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    02 May 2013 in reply to Micke Palm
    Link to this post
    I hope this makes it to the next hotfix

    I sure does not look very professinal to have Grün displayed as GrÃfÂ1/4n

    Markus
  5. Micke Palm
    Micke Palm avatar
    17 posts
    Registered:
    27 Aug 2012
    07 May 2013 in reply to Nikolay Dimitrov
    Link to this post
    Hi Nikolay,

    Some progress with the bug? Would love to have a hotfix for both v5.4 and SF6 if it is possible?

    /Thanks
  6. Jen Peleva
    Jen Peleva avatar
    568 posts
    Registered:
    10 Nov 2016
    09 May 2013
    Link to this post
    Hi Micke,

    We're working on the issue right now. Unfortunately, a fix for older Sitefinity versions can't be provided, because the class is internal and doesn't allow us to modify it. At the moment we don't have a workaround. However, the fix for this behavior will be included in the hotfix of our newest 6.0 version.

    Greetings,
    Jen Peleva
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
6 posts, 0 answered