1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Twitter Feed Not Running

Twitter Feed Not Running

6 posts, 0 answered
  1. Sparks IT Ops
    Sparks IT Ops avatar
    26 posts
    Registered:
    26 Oct 2010
    08 Jun 2011
    Link to this post
    I completed creating a twitter feed, linking a user, content et.al.
    The feed doesn't update. When I click run under the feed actions the following error message is displayed.

    Unexpected character encountered while parsing value: <. Line 1, position 1


    How do I fix this?
  2. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    16 Aug 2017
    08 Jun 2011
    Link to this post
    Hi Geoff,

    Are you trying to import twitter content into Sitefinity or export your content via twitter feed? That's not a common behavior for the twitter feed, could it be that the RSS generated is not valid, and thus some tags cannot be parsed properly? Can you, please try setting up a different feed and let me know if the issue still persists. If you're still experiencing any problems, maybe you could provide me with temporary login credentials for your site's backend so I can inspect this further.

    Kind regards,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Sparks IT Ops
    Sparks IT Ops avatar
    26 posts
    Registered:
    26 Oct 2010
    08 Jun 2011
    Link to this post
    Export data from a news item to a twitter account. Is there somewhere I can look at the rss being generated? I dont have the availity at the moment to publically make the application available today.  There are is no custom work involved, just he base SP product.
    -g
  4. Sparks IT Ops
    Sparks IT Ops avatar
    26 posts
    Registered:
    26 Oct 2010
    08 Jun 2011
    Link to this post
    Adding a second feed produces teh attached error when saving it, and the previous error when running the RUN.
  5. Sparks IT Ops
    Sparks IT Ops avatar
    26 posts
    Registered:
    26 Oct 2010
    08 Jun 2011
    Link to this post
    neither of the errors are presented when the site is deployed to a production server, but the feed isn't generated either.
  6. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    16 Aug 2017
    10 Jun 2011
    Link to this post
    Hi Geoff,

    Can you please let me know of the current status of this? If I understood correctly from your support ticket and by inspecting your website, the feed is now running fine, however you're still experiencing some issues, which I've dressed in the support thread you had opened. For your convenience you can find my response below as well:
    "URL not displayed as hyperlink : There seems to be a bug in the twitter feed implementation, and I have logged this for fixing. We'll be working on providing the fix as soon as possible for one of our upcoming releases.
    URL too long: we have logged the task of implementing URL shortening service, and I have updated it with the information fro this ticket. However, I doubt if we'll able to do it for Q2, but we can revise this for Q3. Meanwhile we will try to provide some workarounds. Stay tuned.
    URL contains internal server IP - could it be that you're accessing your site by server IP, not by domain name, and this being the cause  - I've tested this functionality locally, and the generated URL contains the domain name."

    Please let us know if you have any additional questions, I'll be glad to help you further.

    All the best,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
6 posts, 0 answered