+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Unhandled exception => NullReferenceException

Unhandled exception => NullReferenceException

3 posts, 0 answered
  1. Cem
    Cem avatar
    7 posts
    Registered:
    02 May 2012
    22 Apr 2013
    Link to this post
    Hi,

    I got Type "xxxx" cannot be resolved. error when I try to add my custom widget into my page. Then I found a solution in your posts. I have changed ToolboxesConfig.config file under /App_Data/Sitefinity/Configuration/ (Removed line about my widget) but now i cannot access to my project's administration page. Application returns me "Unhandled exception => NullReferenceException" error message and shut down. I've revoked my process but nothing's changed. By the way I'm using Sitefinity 5.4 version. Thanks for helping.
  2. Victor Velev
    Victor Velev avatar
    1345 posts
    Registered:
    06 Jul 2015
    25 Apr 2013
    Link to this post
    Hello Cem,

    I am sorry to hear about the problems you are encountering, but is it possible to provide us with some screenshots of the actual errors you get as the messages you get are a bit general and its hard to pinpoint the exact problem.

    If you are getting an error about a specific type not being resolved correctly, that means that either the registration of the widget is not correct ( the host type ) or the widget does not exist in the solution. If you however make a change to the Toolboxes config at some point, make sure to restart the application so that the changes can be taken into consideration.

    Let us know if you can provide some screenshots of the problems that you encounter.

    Regards,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Cem
    Cem avatar
    7 posts
    Registered:
    02 May 2012
    26 Apr 2013 in reply to Victor Velev
    Link to this post
    Hi Victor,

    I just restarted my computer and problem solved. Thats it :)
3 posts, 0 answered