Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Upgrading from 4.x - Missing Assembly

Upgrading from 4.x - Missing Assembly

2 posts, 0 answered
  1. Alain
    Alain avatar
    1 posts
    02 Mar 2013
    22 Jan 2015
    Link to this post

    When upgrading from 4.x to 7.3.x I am getting the following error when trying to browse the website via Project Manager. 

    Could not load file or assembly 'Sitefinity, Version=7.3.5610.0,Culture=neutral, PublicKeyToken=b28c218413bdf563' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

    Can you assist with this? Thanks!

  2. Sabrie Nedzhip
    Sabrie Nedzhip avatar
    534 posts
    27 Oct 2016
    27 Jan 2015
    Link to this post
    Hello Alain,

    We have replied in the ticket you have submitted related to this issue. We have suggested in the ticket to remove the reference to the Telerik.Sitefinity assembly. After that please, re-add the reference from the bin folder and build the solution. Then please run the project again and let me know about the result.

    We have also suggested in the ticket to try to upgrade the project to the latest internal build of Sitefinity 7.3 strictly following the upgrade instructions as per our documentation and check if the issue will be reproduced.

    Sabrie Nedzhip
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered