+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / An item with the same key has already been added.

An item with the same key has already been added.

6 posts, 0 answered
  1. Ben Alexandra
    Ben Alexandra avatar
    215 posts
    Registered:
    15 Sep 2012
    01 Jun 2008
    Link to this post
    Hi,

    I just installed 3.2SP2 and have this issue locally. I then uploaded it to my production server and set up a second database and a beta site and have the same issue.  When I go to http://beta.trakkware.com/support/windows/index.aspx and poke around some of pages, I find that after a few pages I get the following error message.  I then have to refresh the page, and the second time it loads, it works fine.  I haven' been able to narrow down which pages have the problem, but like I said, the second time you load the page, it's always been fine.

    Do you know what's causing this issue and how I can solve it?

    Thanks

    Ben

    Server Error in '/' Application. 
    -------------------------------------------------------------------------------- 
     
    An item with the same key has already been added.  
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.  
     
    Exception Details: System.ArgumentException: An item with the same key has already been added. 
     
    Source Error:  
     
    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.   
     
    Stack Trace:  
     
     
    [ArgumentException: An item with the same key has already been added.] 
       System.ThrowHelper.ThrowArgumentException(ExceptionResource resource) +48 
       System.Collections.Generic.Dictionary`2.Insert(TKey key, TValue value, Boolean add) +229 
       System.Collections.Generic.Dictionary`2.Add(TKey key, TValue value) +22 
       Telerik.Cms.Web.UrlHelper.CachePage(ICmsPage page, ICmsUrlContext parentContext) +1362 
       Telerik.Cms.Web.UrlHelper.GetUrl(String url, Boolean skipSvcs) +1367 
       Telerik.Cms.Web.CmsHttpModule.BeginRequest(Object sender, EventArgs e) +1222 
       System.Web.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() +92 
       System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously) +64 
     
      
     
     
    -------------------------------------------------------------------------------- 
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1433; ASP.NET Version:2.0.50727.1433  

  2. Ben Alexandra
    Ben Alexandra avatar
    215 posts
    Registered:
    15 Sep 2012
    01 Jun 2008
    Link to this post
    Also, sometimes I get the following message on pages, even though the page DOES exist. I have to restart the website and then the page comes up fine.

    Server Error in '/' Application. 
    -------------------------------------------------------------------------------- 
     
    The resource cannot be found.  
    Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.  Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.  
     
    Requested URL: /support/windows/vista_slow_on_network.aspx 
     
     
    -------------------------------------------------------------------------------- 
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1433; ASP.NET Version:2.0.50727.1433  

  3. Bob
    Bob avatar
    330 posts
    Registered:
    24 Sep 2012
    02 Jun 2008
    Link to this post
    Hi Ben,

    Is it possible to give me temporary credentials to log in the admin area? I’d like to examine the page settings and URLs.
    You can open a new support thread and send the credentials there.

    All the best,
    Bob
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
  4. Ben Alexandra
    Ben Alexandra avatar
    215 posts
    Registered:
    15 Sep 2012
    04 Jun 2008
    Link to this post
    Hi Bob,

    I opened a ticket a couple of days ago but haven't heard back so i'm posting here to let you know it's done and see if we can get moving on it.  Please let me know if you need anything else from me

    Thanks

    Ben
  5. Jason Fisher
    Jason Fisher avatar
    1 posts
    Registered:
    02 Aug 2009
    29 Aug 2009
    Link to this post
    What was the cause of this and eventual resolution?  I am seeing the same problem.
  6. Bob
    Bob avatar
    330 posts
    Registered:
    24 Sep 2012
    30 Aug 2009
    Link to this post
    Hello Ben,

    We are currently investigating and trying to reproduce the problem. We will inform you immediately when we have some information.
     
    I think if you remove the additional URL for that page the problem will disappear but I ask you to leave it like this for a little while because we are unable to reproduce this locally and we are still trying to figure out what is causing it.

    Thank you very much for your cooperation.

    Sincerely yours,
    Bob
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
Register for webinar
6 posts, 0 answered