+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Blank library

Blank library

10 posts, 0 answered
  1. li
    li avatar
    30 posts
    Registered:
    02 Jan 2009
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    15 Aug 2010
    Link to this post
    Hello li,

    The IContent items could not be retrieved. Check the HTTP request to see whether something is blocking the web service calls.

    Please when you edit your post, leave a notifications or make a new post instead of removing the text from the message.

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. li
    li avatar
    30 posts
    Registered:
    02 Jan 2009
    16 Aug 2010
    Link to this post
    Hi,
    Thank you for your reply, could you tell me how to check the HTTP request and solve this problem if the web service calls was blocked? I've checked IIS setting, can't find HTTP request.
    Thanks,
  4. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    16 Aug 2010
    Link to this post
    Hello li,

    You can use FireBug or another web tool.

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  5. li
    li avatar
    30 posts
    Registered:
    02 Jan 2009
    16 Aug 2010
    Link to this post
    Hi Ivan,
    Thank you. Could you take a look the error message I got from firebug? :
    POST GETContentItems 500 Internal Server Error 
    Thanks,
  6. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    16 Aug 2010
    Link to this post
    Hello li,

    As you can see something at your end blocks or breaks the web service. This is not a bug in our code. The POST request is stopped. Also your sceenshot does not show the actual post request.

    Sincerely yours,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  7. li
    li avatar
    30 posts
    Registered:
    02 Jan 2009
    16 Aug 2010
    Link to this post
    Hi Ivan,
    Thank you,
    A pop up window comes to stop the request. Please check this:
  8. li
    li avatar
    30 posts
    Registered:
    02 Jan 2009
    16 Aug 2010
    Link to this post
    Hi Ivan,
    Before this pop up window, there is another error message
  9. li
    li avatar
    30 posts
    Registered:
    02 Jan 2009
    16 Aug 2010
    Link to this post
    Sorry, and I found another error message:
  10. li
    li avatar
    30 posts
    Registered:
    02 Jan 2009
    17 Aug 2010
    Link to this post
    Hi Ivan,
    Do you have any ideas for this or is there any document/post about this I can read?
    Thank you for your help.
Register for webinar
10 posts, 0 answered