+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Can't set Lightbox mode on ImageGallery

Can't set Lightbox mode on ImageGallery

6 posts, 0 answered
  1. Cristian Apavaloaiei
    Cristian Apavaloaiei avatar
    20 posts
    Registered:
    29 Aug 2008
    20 Dec 2010
    Link to this post
    Hello,

    When adding an image gallery to the site, or when trying to modify an existing one, i can't set the lightbox display mode, the control displays the list & page mode (although when editing the control, the correct mode is selected). I'm running Sitefinity 3.7 SP4 and ASP.NET 4.0 in Classic mode.
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    20 Dec 2010
    Link to this post
    Hello Cristian,

    I am not able to replicate this issue using the same configuration. Please check whether there are some failing resources.
    You can also try to replicate the issue on demo.sitefinity.com

    Greetings,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Cristian Apavaloaiei
    Cristian Apavaloaiei avatar
    20 posts
    Registered:
    29 Aug 2008
    21 Dec 2010
    Link to this post
    I've found an error on the page with the lightbox. The error is in the lightbox.js script, 'element.style is undefined'. You can view the page live at http://www.robite.ro/scrib/galerieimagini.aspx . But from what i've seen, there are no resources failing to download (missing scripts for example).
  4. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    21 Dec 2010
    Link to this post
    Hi Cristian,

    The website seems to be down, because I am getting 503 response from it. Anyway, the error you see

    "element.style is undefined" means that the lightbox.js script is not loaded, you have some other script that breaks the behavior of the lightbox script  or MS Ajax is not loading.

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  5. Cristian Apavaloaiei
    Cristian Apavaloaiei avatar
    20 posts
    Registered:
    29 Aug 2008
    21 Dec 2010
    Link to this post
    The website is working now, i just uploaded a new version of it. The lightbox.js script is loading, because that's the script that throws this error. By checking with firebug & net panel, i can't find any resource that fails to download. Can you please check the link again?
  6. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    28 Dec 2010
    Link to this post
    Hi Cristian,

    You are loading some other js resources and jQuery 1.4.1 which most probably breaks the behavior of the built-in ImageGallery control. Please try to isolate the issue by removing some of the custom scripts you are loading on this page, but generally you should not have two versions of jQuery on the same page together with Image Gallery control in LightBox mode.

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Register for webinar
6 posts, 0 answered