+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Cannot show < symbol in RadEditor Insert Symbol dropdown list

Cannot show &lt; symbol in RadEditor Insert Symbol dropdown list

2 posts, 0 answered
  1. Chuck
    Chuck avatar
    5 posts
    Registered:
    05 May 2008
    14 Apr 2010
    Link to this post
    Hello

    I have problem configure the RadEditor toolsfile.xml to show the < symbol in the Insert Symbol dropdown list. It always show as blank for this symbol. I have no problem for other symbols $, #, >, @ etc  How can I workaround this problem?

    Thanks
    Chuck

    Here is sample of the toolsfile.xml:
    <symbols>
       <symbol value="&lt;" />
       <symbol value="&#60;" />
    </symbols>
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    14 Apr 2010
    Link to this post
    Hi Chuck,

    the problem looks like as a browser behavior, because the < symbol is used by the browsers as a start of a tag. Our test showed that this symbol was rendered only by Firefox. We logged the problem for detailed researc,h but we could not guarantee that it is possible to add this symbol in the insert symbol dropdown.

    You could create a custom dialog if necessary. You can follow the PITS Issue by its ID: 1781
    In TFS the Item's ID is: 62245

    Sincerely yours,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
2 posts, 0 answered