+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Create user Wizard issue

Create user Wizard issue

3 posts, 1 answered
  1. Nimit
    Nimit avatar
    90 posts
    Registered:
    27 Mar 2009
    26 Oct 2010
    Link to this post
    Hi there,
    I wanted to force newly created users to enable their accounts by clicking on the link in thier email, So I look into the Ivan's blog entry in http://www.sitefinity.com/blogs/ivandimitrov/ivanposts/09-11-05/how_to_force_newly_created_users_to_enable_their_accounts.aspx.

    I did all the steps described in the blog and It is creating the User but not sending the email I mean the function CreateUserWizard1_SendingMail(object sender, MailMessageEventArgs e) is not being fired.

    Please suggest me what should I do.

    Regards,
    Nimit Verma.
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    26 Oct 2010
    Link to this post
    Hi Nimit,

    Check whether MailDefinition property has been set. You could take a look at CreateUserWizard.SendingMail Event to gather more information when the event is called.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
    Answered
  3. Nimit
    Nimit avatar
    90 posts
    Registered:
    27 Mar 2009
    26 Oct 2010
    Link to this post
    Hi Ivan,
    Thank you very much.
    I really appreciate your help.

    Regards,
    Nimit Verma.
Register for webinar
3 posts, 1 answered