+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Error after saving SMTP settings in Newsletters module

Error after saving SMTP settings in Newsletters module

3 posts, 0 answered
  1. Gary
    Gary avatar
    91 posts
    Registered:
    19 Jul 2007
    03 Dec 2008
    Link to this post
    After entering the SMTP information and hitting "Test and save current setting", I get the following error:

    The request failed with HTTP status 404: Not Found.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Net.WebException: The request failed with HTTP status 404: Not Found.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:

    [WebException: The request failed with HTTP status 404: Not Found.]
    Telerik.WebServices.DynamicProxy.WebServiceDynamicProxy.InvokeWebMethodCall(Boolean async) +541
    Telerik.Notifications.Services.MailingServiceProxy.VerifySMTPSetting(String smtpHost, Int32 smtpPort, String smtpUsername, String smtpPassword, Boolean smtpSsL, String msgBody) +222
    Telerik.Notifications.Newsletters.WebControl.SMTPSettingControl.TestCurrentSettings() +492
    Telerik.Notifications.Newsletters.WebControl.SMTPSettingControl.SaveCurrentSetting() +31
    Telerik.Notifications.Newsletters.WebControl.SMTPSettingControl.button_Command(Object sender, CommandEventArgs e) +360
    System.Web.UI.WebControls.LinkButton.OnCommand(CommandEventArgs e) +131
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument) +39
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +3215

  2. Georgi
    Georgi avatar
    3583 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    04 Dec 2008
    Link to this post
    Hi Gary,

    Have you recently upgraded the project?
    Most probably the problem is with the service assembly. Could you please delete the file located at [YourProject]\Sitefinity\ServiceAssemblies, and restart the application?

    All the best,
    Georgi
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
  3. Gary
    Gary avatar
    91 posts
    Registered:
    19 Jul 2007
    04 Dec 2008
    Link to this post
    Yes, that resolved the problem.

    Thank you for your assistance.

    Regards,
    Gary
Register for webinar
3 posts, 0 answered