+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Error uploading image using image control

Error uploading image using image control

3 posts, 0 answered
  1. Laura Newman
    Laura Newman avatar
    11 posts
    Registered:
    26 Jan 2010
    24 Mar 2010
    Link to this post
    Hello,

    I've come across an error.  I'm dragging the image control into my design, clicking edit, and then selecting the upload option to add an image.  I locate my image, upload, I can see a preview of the image and it looks fine, but then when I click done it doesn't insert the image, it just displays the red cross which you get when it can't find an image.

    Any idea why this is happening?  I don't want to have to always use the long way round of going into files > images > uploading the image and then going back to my page to insert it from my folders.

    Any help would be much appreciated.

    Thanks,
    Laura
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    24 Mar 2010
    Link to this post
    Hi Laura Newman,

    Check whether you have added sflb.ashx handlers for your website. Make sure that there are not any js errors thrown that breaks the dialog default behavior. I am not able to reproduce this problem on local projects or on our demo where you could also give a try.

    Kind regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. Laura Newman
    Laura Newman avatar
    11 posts
    Registered:
    26 Jan 2010
    24 Mar 2010
    Link to this post
    Hi Ivan,

    Thank you so much for your quick reply.  I'm sorry but I'm not particularly technical minded, what are sflb.ashx handlers?

    Thanks,
    Laura
Register for webinar
3 posts, 0 answered