+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Losing Usercontrols

Losing Usercontrols

2 posts, 0 answered
  1. Rich
    Rich avatar
    6 posts
    Registered:
    25 Nov 2008
    28 Nov 2008
    Link to this post
    I went to upload a usercontrol to sitefinity, but it ended up throwing an error because I was missing a dll reference and needed to update the web config. So I backed out back to the editor screen to add the dll's and updated web config, and now all my usercontrols are gone except for the first two I added. The usercontrol ascx and cs files still exist in the usercontrols folder they are simply not showing up in the page editor GUI. They still show up on the page fine, but now they are not in the add control toolbox on the right. If everytime there is compilation error with a sitefinity control its going to blank out usercontrols like this its going to make it extremely difficult to develop. Is this a known issue? Is there a fix for this?
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    01 Dec 2008
    Link to this post
    Hi Rich,

    Thank you for using our services.

    Please check whether your user controls exist in the <toolboxControls> section of your web.config file.

    <toolboxControls> 
            <clear /> 
    .... 
            <add name="MyUserControl" section="MyUserControls" url="~/MyUserControls" description="some description" /> 
    .... 
    </toolboxControls> 

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
2 posts, 0 answered