+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Possible bug with Google Chrome?

Possible bug with Google Chrome?

5 posts, 0 answered
  1. Chris
    Chris avatar
    9 posts
    Registered:
    25 Sep 2008
    05 Oct 2008
    Link to this post
    Hi.  I've been testing out Google's new "Chrome" browser (which I highly recommend by the way).

    At the same time I've also been testing Sitefinity and I've noticed a bug when using Google Chrome to edit and save a blog post.  The formatting appears to be stripped when you save the post and line returns and other HTML tags seem to be replaced by $0.

    I'm not sure if this is a bug with the editor control in Sitefinity or a bug in Google Chrome (Chrome is still in "beta") but I thought I'd raise it in case you guys want to test this.

    Testing in IE7 with all other conditions the same, it works fine.

    Regards

    Chris
  2. Pepi
    Pepi avatar
    981 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    06 Oct 2008
    Link to this post
    Hi Chris,

    We still cannot offer official support for Google Chrome as the product is not tested extensively with it. That's why we didn't list it in our System Requirements. Anyway, our RadEditor team is aware of this problem and it is already fixed. The issue will not exist in the next version of Sitefinity.

    Hope the information is helpful for you.

    Regards,
    Pepi
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
  3. Chris
    Chris avatar
    9 posts
    Registered:
    25 Sep 2008
    06 Oct 2008
    Link to this post
    Ok, thanks for your quick reply and that's great that it has already been fixed!
  4. Melissa Blankenship
    Melissa  Blankenship avatar
    1 posts
    Registered:
    08 Apr 2009
    27 Jul 2009
    Link to this post
    This issue may already be resolved, but I wanted to note that I experience this same problem in Safari 4.0 on Mac OS X 10.5.7.
  5. Georgi
    Georgi avatar
    3583 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    28 Jul 2009
    Link to this post
    Hi Melissa Blankenship,

    Thank you for your feedback. We will test the last official version for this issue and do the necessary adjustments to fix it if is there.

    Regards,
    Georgi
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
Register for webinar
5 posts, 0 answered