Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Problem with Events Module

Problem with Events Module

2 posts, 0 answered
  1. Benjamin
    Benjamin avatar
    12 posts
    29 Apr 2008
    29 Jan 2010
    Link to this post

    I am having trouble with the Events Module in Sitefinity v3.7 Community.

    When I am in the Admin tools and drag the Events View Module from the toolbox onto the page I get the following Error:


    A required control was not found in the template for "". The control must be assignable form type "System.Web.UI.WebControls.Repeater" and must have ID "PageRepeaterHyperLink".


    I am using the default settings for v3.7 and have not created any custom templates for the events module. I have created several websites using v3.7 and this is the first time I have came across this error.

    Any suggestions about how to repair this error?

    Thank you,
    Ben Bruner

  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    19 Oct 2016
    29 Jan 2010
    Link to this post
    Hi Benjamin,

    EventsView is a control, it is not a module. The error says that the repeater from the master view templates is missing. Generally this could not happen.

    Could you try to map the attached template using Advanced tab of EventsView >> Appearance >> ItemListTemplatePath property of the control?

    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
2 posts, 0 answered