+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Problem with iframe

Problem with iframe

2 posts, 0 answered
  1. Elizabeth
    Elizabeth avatar
    83 posts
    Registered:
    23 Mar 2005
    30 Sep 2009
    Link to this post
    I have been able to put an iframe inside of Generic content, but it strips out the link that is inside of the iframe tags. Section 508 guidelines require a content element, so I'm trying to use this:

    <iframe height="583" allowTransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" style="width:100%;border:none" src="http://www.thispage.com"><href="http//:www.thispage.com" title="Support Us" rel="nofollow">Fill out my form</a></iframe

    It keeps the iframe tags, but not the link inside of the tags.

    Anyone else experienced this with iframes?
  2. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    05 Oct 2009
    Link to this post
    Hi Elizabeth,

    Thank you for using our services.

    We have taken a look at the described behavior together with the guys form RadControls for ASP.NET AJAX and they confirmed that this is a bug in the RadEditor. It has been logged for fixing, however currently I can not give you any time frame for when the fix will be available. I have updated your Telerik Points.

    If you have more questions, please feel free to contact us.

    Kind regards,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
2 posts, 0 answered