+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Problem with SF Forums, Delete and Edit Thread

Problem with SF Forums, Delete and Edit Thread

2 posts, 0 answered
  1. Zubair
    Zubair avatar
    142 posts
    Registered:
    26 Dec 2007
    03 Dec 2008
    Link to this post

    I'm using SFv 3.5.1747.2:0 Forums and setup each All forums, Single Forum, Single Thread, Edit Thread, Login and Create User pages sep,everything works fine except Edit and Delete.

    I've created a new role name ForumUsers and all new users are automatically added to this role. I have also set Edit and Delete to Deny for this role on the Forum's permission page but for some reason all users can still see Delete and Edit button on the posts that they create, though this Edit button takes them to the Login page but Delete button throws the following exception and it does delete the post.

    Also in the Sitefinity\Controltemplates\Forums\SingleThread.ascx I set visible="false" for the Edit button but it doesn't seem to work.

    Please tell me what's wrong.

     

    Server Error in '/' Application.

    Cannot assign link to unexisting item. (Forget to call Create?)

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: Nolics.ORMapper.Exceptions.SequenceException: Cannot assign link to unexisting item. (Forget to call Create?)

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:

    [SequenceException: Cannot assign link to unexisting item. (Forget to call Create?)]
       Nolics.ORMapper.Base.LinkToValue`1.Resolve(ObKey key, IOdbView fromClass) +390
       Telerik.Forums.Data.Post.get_ForumID() +257
       Telerik.Forums.Data.Post.Telerik.Forums.IPost.get_ForumID() +7
       Telerik.Forums.WebControls.SingleThread.Button_Command(Object sender, CommandEventArgs e) +523
       System.Web.UI.WebControls.LinkButton.OnCommand(CommandEventArgs e) +105
       System.Web.UI.WebControls.LinkButton.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +132
       System.Web.UI.WebControls.LinkButton.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +7
       System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument) +11
       System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData) +177
       System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1746
    

  2. Georgi
    Georgi avatar
    3583 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    09 Dec 2008
    Link to this post
    Hello Zubair,

    We just tested this scenario with the following steps:
    1. Place all 4 controls needed by the forums on a same page and configure them accordingly.
    2. Create a role with "View" permissions enabled, the rest - disabled.
    3. Open the live page

    Here is the behavior we get - the users are able to see the forums and the separate threads. The buttons (links) for "Edit" and "Delete" were hidden automatically.

    Could you please confirm this on your side? We tested with 3.5SP1.

    Greetings,
    Georgi
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
2 posts, 0 answered