+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / ScriptResource.axd and WebResource.axd failing to load

ScriptResource.axd and WebResource.axd failing to load

2 posts, 0 answered
  1. Jeff Love
    Jeff Love avatar
    1 posts
    Registered:
    28 Apr 2009
    28 Jun 2011
    Link to this post

    Since taking on this project we have had issue with scripts loaded through the script manager tag in the Sitefinity.  Regularly the Sitefinity admin pages will fail to load because the ScriptResources.axd and WebResource.axd files fail to load.

    The scripts and resources they reference have no problem loading and load quickly if you are to copy the URL and load in a separate window.

    We have attempted to load a fresh instance of Sitefinity 3.7 to the server and our local machines and we experience the same issue with that unaltered copy.

    Other than that issue the site and Sitefinity runs without issue.

    We would appreciate any help in debugging this issue and any insight into resolving this issue with this Sitefinity project.

    Kind regards

  2. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    01 Jul 2011
    Link to this post
    Hi Rob Davis,

    Thank you for using our services.

    Can you please let us know if your website in IIS has the WebResource.axd and ScriptResource.axd mapped? You can refer to attached image.

    Greetings,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered