+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Search index and group pages

Search index and group pages

5 posts, 0 answered
  1. Andreas
    Andreas avatar
    49 posts
    Registered:
    29 Dec 2007
    17 Dec 2008
    Link to this post
    Hey!

    I've come across something that has had me scratching my head for awhile now. It seems that a page that are placed under a grouppage which in turn in placed under another grouppage isnt getting indexed.

    Contentpages directly under a grouppage set to be indexed are getting indexed. My problem arises when I got something like this:

    1.Segment
        1.1 Subsegment
            1.1.1 Product
            1.1.2 Product
        1.2 Subsegment 
            1.2.1 Product

    In that case the product pages would not get indexed unless I add a new page index source for each subsegment (which can vary so its somewhat of a pita to do). What I do want is to add a page index source to the top segment and everything under it would be indexed (or just as I had first done, set it to index all pages).

    Any workaround that doesnt include adding new index sources?

    //Andreas
  2. Andreas
    Andreas avatar
    49 posts
    Registered:
    29 Dec 2007
    17 Dec 2008
    Link to this post
    No that wasnt it. Its working elsewhere on the site. Oh well, anyone got any idea what it could be?
  3. Andreas
    Andreas avatar
    49 posts
    Registered:
    29 Dec 2007
    17 Dec 2008
    Link to this post
    Hah, it was me all along. What were the odds of that happening? Well there's a first time for everyone. :-P

    Merry Christman!

    //Andreas
  4. Andreas
    Andreas avatar
    49 posts
    Registered:
    29 Dec 2007
    17 Dec 2008
    Link to this post

    Then again, it wasnt me afterall. Seems like some faulty css coming from when the customer copied in content from MS Word into the textbox messes up the indexing. The page gets indexed up until things like P tags nested inside spans and "mso-ansi-language: sv", everything after that gets omitted from the index.

    Oh and its Christmas.

    //Andreas

  5. Georgi
    Georgi avatar
    3583 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    18 Dec 2008
    Link to this post
    Hello Andreas,

    Thank you for your follow up - we are glad that you found the reason for the problem!
    We should really investigate why the indexer stops to index the pages containing such markup, and try handle this situations. We updated your account for providing a helpful explanation of the problem!

    ..oh..and it is Christmas time indeed! Happy holidays from the team!

    Sincerely yours,
    Georgi
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
Register for webinar
5 posts, 0 answered