+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / search no longer indexing pages

search no longer indexing pages

5 posts, 0 answered
  1. SelAromDotNet
    SelAromDotNet avatar
    912 posts
    Registered:
    18 Jul 2012
    23 Apr 2009
    Link to this post
    after applying the 3.6 sp1, it seems that the search index is no longer functioning. are there changes to this?

    all my custom index providers as well as news are working, but page yields no results...
  2. SelAromDotNet
    SelAromDotNet avatar
    912 posts
    Registered:
    18 Jul 2012
    23 Apr 2009
    Link to this post
    sorry i accidentally posted before finishing all the details...

    I created a new index and added the page index, but the same thing happens. take a look at www.mcallen.net and enter a search like police. All the results are from news, there are no pages, but search for "bid" or "training" and you see my custom results form bid notices and events are indexed and coming up as results...

    any ideas? thanks!
  3. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    23 Apr 2009
    Link to this post
    Hello SelArom,

    This is possible in the following scenario - you have created an index - let's say - WebsiteIndex. In this index you have added several index sources - pages, news etc.
    If you have your custom implementation this could also be a reason for the results your are getting.

    If you need further assistance and none of the above is your case, write back to us.

    Sincerely yours,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  4. SelAromDotNet
    SelAromDotNet avatar
    912 posts
    Registered:
    18 Jul 2012
    27 Apr 2009
    Link to this post
    I'm confused, I do have 1 index, and I am using several index sources. is this no longer supported? I was using it just fine before upgrading to sp1...

    should I open a ticket and send you my custom index providers or is this a bug?

    thanks!
  5. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    27 Apr 2009
    Link to this post
    Hi SelArom,

    Send us the code you are using for indexing. We have made some changes to the implementation for the provider.

    I look forward to hearing from you at your earliest convenience.

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
Register for webinar
5 posts, 0 answered