+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Serious Problem with image selectors after 3.6 upgrade

Serious Problem with image selectors after 3.6 upgrade

5 posts, 0 answered
  1. Mikael Kleinwort
    Mikael Kleinwort avatar
    78 posts
    Registered:
    17 May 2004
    21 Feb 2009
    Link to this post
    I have a serious problem with image selectors, please advise.

    I am using a user control with an image selector in code behind like this:

    [

    WebEditor("Telerik.Libraries.WebControls.ImageSelector, Telerik.Libraries")]
    public string Image_DE
    {
    get
    { return this.image_DE; }
    set
    { this.image_DE = value; }
    }
    private string image_DE;

     

    This used to work fine. Now after upgrading to 3.6, when I edit the user control on the page, when I select an image from a library, I don't get the image path and file name returned but instead this:

    [Libraries]303362e2-4f0c-46ac-96da-d595892ed8a8

    and no picture shows up on the page.

    What do I need to change?

    regards, Mikael
  2. Mikael Kleinwort
    Mikael Kleinwort avatar
    78 posts
    Registered:
    17 May 2004
    21 Feb 2009
    Link to this post
    Happens also with 3.6 hotfix applied.
  3. Mikael Kleinwort
    Mikael Kleinwort avatar
    78 posts
    Registered:
    17 May 2004
    21 Feb 2009
    Link to this post
    the regular SiteFinitsy image control works fine. When I drop a SF Image control onto the page, the image selection works as expected, the ImageUrl is the usual

    /WebSite/Libraries/LibraryName/pictureFilename.sflb.ashx

    Only when I use the selector in my UC the returned ImageUrl is funny.
  4. Pepi
    Pepi avatar
    981 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    24 Feb 2009
    Link to this post
    Hi Mikael,

    Thanks a lot for pointing out this issue. The problem will be fixed for the service pack.

    As a note of gratitude your Telerik account has been updated.

    All the best,
    Pepi
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  5. Isaac
    Isaac avatar
    63 posts
    Registered:
    01 Dec 2008
    24 Feb 2009
    Link to this post
    Mikael,

    Nikolai from Sitefinity posted two possible workarounds to the problem in my thread on this error here: http://www.sitefinity.com/support/forums/support-forum-thread/b1043S-bhcgke.aspx
Register for webinar
5 posts, 0 answered