+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Site moved now blog and gallery unedittable

Site moved now blog and gallery unedittable

5 posts, 0 answered
  1. Paul
    Paul avatar
    2 posts
    Registered:
    02 Aug 2011
    12 Aug 2011
    Link to this post
    Hi, apologies I am not too technical - I have recently moved the Sitefinity based website (www.thingstodoinmarbella.com) and the corresponding database.  NB - the database was missed and ported across about a week after the site but no website changes had been made in that time.

    I first noticed none of the images were present - I went into the relevant Sitefinity gallery and tried to upload more images - this did not work (could not select any images to add).  I deleted the whole gallery and added a new gallery with the same name and tried to add images - again I cannot add images.  Basically the '+' and select a zip file' buttons do not allow me to select a file.  I have added a new gallery with a new name and get the same.  When I try to 'upload you first image' the screen is shown and with both the single file and the zip file options the 'add' and 'select a zip file' options to allow you to specify a file location do not work.  NB it also states 'error on page' in the bottom left of the browser.  Have tried IE and chrome.

    Permission all look OK and hoster assures me we have full trust.

    There are also similar post move issues with the Blog - the blog page shows all the data fine - http://www.thingstodoinmarbella.com/Things_to_do_in_Marbella_Blog.aspx (without the images as I have deleted the library to try and clear the above issue!), and my login dashboard shows 'my latest changes', 3 of which are blog entries.  I can click on these and it shows the blog text, but if I try and edit the entry only the title is shown, the main blog text is not shown and the save button cannot be used.

    If I go to the blog via the modules top menu option I can see the blog and click to go to


    Blogs
    > Things to do in Marbella Blog 

    But the list of 'all posts' shown is empty, and if I try and create a new post it brings up the new post screen, I can enter a title, but the main blog text box is protected and the save button cannot be used. 

    A few screen shots are attached.


    All help very much appreciated. 


    Paul

     

  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    12 Aug 2011
    Link to this post
    Hi Paul,

    Please check if your application pool runs under the same .NET version as the dlls that are inside the bin folder. You can check for js errors which seems to be thrown, so they will help us to identify the problem.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Gavin
    Gavin avatar
    20 posts
    Registered:
    06 Jul 2009
    12 Aug 2011
    Link to this post
    These are the sort of errors being experienced (for every ScriptResource.axd request):

    Internet Information Services 7.5

    Error Summary

    HTTP Error 404.0 - Not Found

    The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

    Detailed Error Information
    Module IIS Web Core
    Notification MapRequestHandler
    Handler StaticFile
    Error Code 0x80070002
    Requested URL http://www.thingstodoinmarbella.com:80/ScriptResource.axd?d=j6CzBG6vOZheDMxtkkwC3s80ogKoP39KPJiUS1_6w0z1xQ4CTtunTTuMWPcpGFiwdzewokPr2kY0XmiK5n15b8dl59VSem_HiORQVukKBI38Lokystk82lsKoXFKTD9CBItQqXfX2II1q8fq4kToVFNEoj81&t=ffffffff9f19618e
    Physical Path C:\HostingSpaces\vhcunswf\thingstodoinmarbella.com\wwwroot\ScriptResource.axd
    Logon Method Anonymous
    Logon User Anonymous
    Most likely causes:
    • The directory or file specified does not exist on the Web server.
    • The URL contains a typographical error.
    • A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.
    Things you can try:
    • Create the content on the Web server.
    • Review the browser URL.
    • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.
    Links and More Information This error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.

    View more information »

  4. Gavin
    Gavin avatar
    20 posts
    Registered:
    06 Jul 2009
    12 Aug 2011
    Link to this post
    I'm wondering if the web.config needs some

    <
    system.webServer>
    <handler>
    ... 
    
    </handler>
    <system.webServer>
    entries to enable it to work with IIS7.5?
  5. Paul
    Paul avatar
    2 posts
    Registered:
    02 Aug 2011
    12 Aug 2011
    Link to this post
    Thanks Ivan (Gavin below works with me).
     
    Looking into it firther with the hosts.
Register for webinar
5 posts, 0 answered