+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Videos not playing on output

Videos not playing on output

3 posts, 0 answered
  1. Wilson Ochoa
    Wilson Ochoa avatar
    33 posts
    Registered:
    18 May 2010
    24 Aug 2010
    Link to this post
    Hi Telerik team;

    Can you please help us on this issue.

    We have a client site with a video gallery and play .flv format.  We uploaded the same file format but when we picked it up from the module, it did not play on output.

    Here is the test site link.



    also a screen grab of the module control attached.

    your quickest help is really needed.

    thank you,
    wilson 
    Gulf Interactive
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    25 Aug 2010
    Link to this post
    Hi Wilson Ochoa,

    1.This is a custom module and it has some logic behind it that get/set the fail.

    2. You use JW  FlashPlayer to play the video file.

    Most probably the file attribute of the embed element is not properly resolved.

    Kind regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Wilson Ochoa
    Wilson Ochoa avatar
    33 posts
    Registered:
    18 May 2010
    25 Aug 2010
    Link to this post
    thank you.

    I'll get this checked by the developer and let you know.

    Wilson
Register for webinar
3 posts, 0 answered