+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / WebResource.axd sporadic issues

WebResource.axd sporadic issues

2 posts, 0 answered
  1. Dan Cozine
    Dan Cozine avatar
    3 posts
    Registered:
    28 May 2010
    18 Feb 2011
    Link to this post
    We are having an interesting issue with a recently deployed site on SF3.7 SP3, which did not appear until Production.  About 10% of calls made to WebResource.axd for the Breadcrumb control fail.  That is, we get an HTTP 302 redirect to our custom 404 error page.  The resource being requested is an invisible image used for accessibility, according to Sitefinity's documentation.

    In FireFox, this causes the "Skip Navigation Link" alt text for this image to appear, which seems out of place on the page, as it was not accounted for and is styled inappropriately.

    Do you have any suggestions or ideas why almost every call to WebResources.axd would successfully return this image, but a random sampling would fail?  My short term fix involves adding a style to set any image in the breadcrumb control to "display: none;" and hopefully that style will still apply to the alt text shown when an image can't be found.  For the long term, I'd prefer to just have that image returned successfully 100% of the time.

    Thanks,

    Dan
  2. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    23 Feb 2011
    Link to this post
    Hi Dan Cozine,

    Can you please check this trouble shooting article about web resources. Also can you please show us how you link to your image using the web resource?

    Greetings,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Registration for Q1 2011 What’s New Webinar Week is now open. Mark your calendar for the week starting March 21st and book your seat for a walk through all the exciting stuff we ship with the new release!
2 posts, 0 answered