+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Bugs & Issues / Wrong templates included in Community Edition...again.

Wrong templates included in Community Edition...again.

3 posts, 0 answered
  1. bleutiger
    bleutiger avatar
    153 posts
    Registered:
    23 Oct 2008
    14 Oct 2010
    Link to this post
    Ok I had this issue again and now I am curious if you guys have actually done this again...

    I reference my other post here

    http://www.sitefinity.com/devnet/forums/sitefinity-3-x/bugs-issues/telerik-workflow-error.aspx#1154633


    NOW I am on a sitefinity 3.7 .NET 4.0 Community Edition site and I am having the same issue.

    I am more than willing to remove the offending code but the builds should be checked and verified for accuracy again I think....


    If not I am having another issue which I will need help resolving.

    please advise.
  2. bleutiger
    bleutiger avatar
    153 posts
    Registered:
    23 Oct 2008
    14 Oct 2010
    Link to this post
    I have removed the references to the workflow dll and the localization dll.

    I also had to remove the references to the languge bar in the code inside the control and any references to the "workflow" to make this work.

    It is defenitly an issue with the external templated for the community edition I think.
  3. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    14 Oct 2010
    Link to this post
    Hi bleutiger,

    The problem is that the CE has been discontinued and some of the zip files are not visible. Anyway we are going to fix this. Meanwhile I am sending you the templates for .NET 4.0 - Community Edition.

    Kind regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
Register for webinar
3 posts, 0 answered