+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Deployment / Sitefinity 5.3 on IIS 6.0

Sitefinity 5.3 on IIS 6.0

2 posts, 0 answered
  1. Pranay Puri
    Pranay Puri avatar
    1 posts
    Registered:
    27 Apr 2010
    07 Feb 2013
    Link to this post

    Hi,

     I have downloaded the community edition of sitefinity and although i can run sitefinity via the VS IDE, when i publish the site to a server running IIS 6, i am just not able to view the web site. When i try and navigate to the default.aspx i am getting a 404 (Resource cannot be found). This cant be right because i know the page does exist. 

    I have followed the guidelines as specified to ensure appropriate environment is set in IIS but still getting issues.

     Has anyone encountered this before? Any help/advise would be helpful.

    Thanks.

  2. Victor Velev
    Victor Velev avatar
    1345 posts
    Registered:
    06 Jul 2015
    12 Feb 2013
    Link to this post
    Hi Pranay,

    Can you let us know what steps have you followed for setting the site on IIS 6? Can you confirm that the followed steps are as in described in the following blog post, as the reported issue seems to be a configuration problem:

    http://www.sitefinity.com/blogs/joshmorales/posts/josh-morales-blog/2011/02/23/installing_sitefinity_4_on_iis_6


    All the best,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered