Try Now
More in this section

Forums / Deployment / SSL Issue 4.1 SP2

SSL Issue 4.1 SP2

2 posts, 0 answered
  1. Jesse
    Jesse avatar
    12 posts
    24 Aug 2012
    21 Jul 2011
    Link to this post
    Hi Team,

    I am using 4.1 SP2 version of sitefinity and developed CMS application. Now I have to host this site on https (SSL) environment on live server. I have enabled SSL on page but I am getting following error. I tried with the simple test page with default Sitefinity template but same error.

    Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.       
           >>  This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept

    Please help me as we are not able to launch the website due to this issue.

    Jesse Sanchez
    IT Manager, CASAS
    800-255-1036 ext.107

  2. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    24 Oct 2016
    26 Jul 2011
    Link to this post
    Hi Jesse,

    I'm sorry to hear about the problems you're experiencing trying to setup SSL with Sitefinity. Can you please try an alternative approach by enabling it with IIS and from Sitefinity page's title and properties Require SSL checkbox. A detailed explanation on how to setup this can be found on this forum thread, please check it out and let me know if the described functionality will suit your needs.
    I hope you find this information useful, if you have any additional questions, or need some more information, please let us know.

    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered