+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Deployment / Editable content goes missing when in Sitefinity

Editable content goes missing when in Sitefinity

3 posts, 0 answered
  1. James@Nw
    James@Nw avatar
    265 posts
    Registered:
    05 May 2009
    13 Jun 2011
    Link to this post
    Hi Guys,

    We're not sure what is causing this and it seems intermittent.

    Our client is running Sitefinity 3 SP4 and at times, when they try and edit content, especially when they go into the templates to make changes to their footer, the Generic Content control go missing.

    When she's had this problem and I remote into her machine, the problem no longer exists.

    Is there anything that you can think of that causes this?

    She is using the following: 

    1. Windows 7
    2. Internet Explorer 8

    Thanks,
    James
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    13 Jun 2011
    Link to this post
    Hello James@Nw,

    Try to isolate the issue to the browser or some tool that she has installed. Since the content is visible for you there is something on the client.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. James@Nw
    James@Nw avatar
    265 posts
    Registered:
    05 May 2009
    13 Jun 2011
    Link to this post
    Hi Ivan,

    I went down that route at first but then when she opened that site on a colleague's machine it did the same thing. It's intermittent and therefore difficult to isolate.

    At the moment it seems to be running fine, my only concern is that this will happen again and even then, when I remote into her machine, the content  goes missing.

    Anything else it may be?

    Cheers,
    James
Register for webinar
3 posts, 0 answered