+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Designing & Styling / Problems with the side menu

Problems with the side menu

4 posts, 0 answered
  1. XP Investimentos
    XP Investimentos avatar
    16 posts
    Registered:
    10 Jan 2011
    21 Mar 2011
    Link to this post
    Hello everybody,

    I have a big doubt. I'm having a navigation control working perfectly, but I found a big problem. Some parent pages on my site actually serves only to group child pages, ie they should not open a page when they were clicked, because they have no content. In the attached file, show an example. Would, instead of opening a page just down the menu and display its child pages? With the same click the arrow next?

    I really need help.

    First of all, thank you!

    Bruno
    XP Investimentos
    Brazil
  2. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    21 Mar 2011
    Link to this post
    Hi Bruno,

    Thank you for contacting Telerik Support.

    Can you please confirm if there are not some permissions set over the child pages of your group page? By default when clicking on a Group page, the navigation control should show you the contents of the first child page (as you requested), and will show blank screen if you do not have proper permission over the child that has to be displayed.

    I hope this information helps. If you need any further assistance, please do not hesitate to contact me. Thanks in advance.

    Best wishes,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
  3. XP Investimentos
    XP Investimentos avatar
    16 posts
    Registered:
    10 Jan 2011
    22 Mar 2011
    Link to this post
    When I create a group page and I click on it, a problem attached.
  4. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    22 Mar 2011
    Link to this post
    Hi Bruno,

    Thank you for getting back to me.

    I'll need some more information from you to investigate this problem. Can you please confirm you have all the permissions set properly over your pages? Also, can you try logging in as administrator and tell me if the same problem occurs. Another way to test this is to try to reproduce this issue in our online demo.


    Best wishes,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
4 posts, 0 answered