Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / 404 Not Found Error on Webresource.axd With Trial Version of Azure

404 Not Found Error on Webresource.axd With Trial Version of Azure

2 posts, 0 answered
  1. Andrew
    Andrew avatar
    8 posts
    25 May 2012
    24 Jun 2013
    Link to this post
    Hi Im currently evaluating the trial version of Sitefinity for about 24 days nows. I have set up Sitefinity to be deployed in Azure load balance environment and I am suddenly having problems with loading theme resources. I have attached the error message. Could anyone tell me what is going on since this problem was not existent a week ago. The 
  2. Veselin Vasilev
    Veselin Vasilev avatar
    23 posts
    27 Jul 2015
    26 Jun 2013
    Link to this post
    Hi Andrew,

    I will quote my colleague's reply to your support ticket on the same subject:

    "Can you provide us with more details as to how the deployment was configured. Did you use the automated Thunder procedure and follow the steps through there. 

    Was the project deployed on Azure before and when issues suddenly started to show up?

    There is one potential resolution to this: There seems to be a known issue with Azure's timezone settings. Whenever Azure resets their VMs they reset the Timezone to UTC(Universal Coordinated Time) I believe, which then may result in the embedded resources not being served, because the timezone at build time doesn't correspond to the timezone on the server. 

    Can you try redeploying the package after you set any time zone in the back end and let me know if this works."


    Veselin Vasilev
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered