1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Custom HTTP Module Not Initializing

Custom HTTP Module Not Initializing

3 posts, 0 answered
  1. Apptain
    Apptain avatar
    30 posts
    Registered:
    20 Aug 2012
    08 Dec 2011
    Link to this post
    I was testing SharpBrake but the custom HttpModule would not initalize for my site even when I created a copy in the AppCode directory. I definitely registered the module in the HttpModules section of the web.config following the directions in the link below (which I will probably need to use for my CustomMembershipProvider as well). Do I possibly need to register the HttpModule anywhere else? Any direction you can provide is appreciated.

    http://www.sitefinity.com/devnet/kb/sitefinity-3-x/how-to-restrict-public-user-access-to-a-page.aspx
  2. Apptain
    Apptain avatar
    30 posts
    Registered:
    20 Aug 2012
    08 Dec 2011
    Link to this post
    Sorry. It's late. I see the post I reference was for SF 3. Can I use a custom HttpModule in 4?
  3. Victor Velev
    Victor Velev avatar
    1345 posts
    Registered:
    06 Jul 2015
    12 Dec 2011
    Link to this post
    Hello Joseph,

    You can use custom http modules in Sitefinity 4, however you should register the custom module properly, depending on your IIS configuration. Please review the following article:

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms227673.aspx

    Some sample settings can be found at the bottom of the article.

    Please note that all http modules are processed in the order they are listed.

    Regards,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
3 posts, 0 answered